Mei-Rins treedt toe tot DE CLUB VAN 9078 - V.V. Ouwe Syl

Mei-Rins treedt toe tot DE CLUB VAN 9078

16 juli 2022 11:15

Mei-Rins treedt toe tot DE CLUB VAN 9078

Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen zal Mei-Rins toetreden tot DE CLUB VAN 9078, de hoofdsponsor van onze mooie voetbalclub. Mei-Rins is het bedrijf van Rinske van der Meij. Rinske is de moeder van drie van onze voetbaltalenten en de vrouw van clubcoryfee Ytzen.

Mei-Rins ondersteunt en adviseert ondernemers. Ze zorgt voor de uitvoering van specifieke of alledaagse taken en projecten rondom klantcommunicatie en helpt bij het inrichten van systemen en tools voor terugkerende taken. Werk uit handen nemen en orde scheppen, dat doet ze graag!

Wij heten Mei-Rins van harte welkom bij DE CLUB!

Heb jij óók zin om lid te worden van DE CLUB VAN 9078? Neem contact op met Anne van onze sponsorcommissie via commercie@vvouwesyl.nl.