Jij vraagt, wij draaien! - V.V. Ouwe Syl

Jij vraagt, wij draaien!

2 november 2022 10:45

De ledenvergadering komt er weer aan en is dit jaar in een nieuw jasje gestoken.

Ook wij weten dat sommige onderwerpen op de vergadering saai en langdradig kunnen zijn. Toch proberen we het zo leuk mogelijk te houden voor iedereen. Daarom hebben we er deze keer een draaiend rad bij met leuke prijsjes: jij vraagt en wij draaien!Onder het genot van een hapje en een drankje - lees: bier/frisje en bitterballen - is er deze avond de mogelijkheid om alle vragen aan het bestuur te stellen. Maar niet alleen aan het bestuur, ook kun je jeugdspelers vragen hoe zij tegen de club aankijken en welke ideeën ze hebben. Dus vraag maar raak!

Wij hopen dat jullie met veel belangstelling aanwezig zullen zijn op de jaarlijkse ledenvergadering. Op die manier kunnen we er met zijn allen weer wat moois van maken aankomend jaar.De agenda van de algemene ledenvergadering is op de website te vinden: https://www.vvouwesyl.nl/155/07-11-2022/agenda/

We hopen jullie allemaal te zien op maandag 7 november om 20.00 uur!