Sponsorpakket 9,78 - V.V. Ouwe Syl

Sponsorpakket 9,78

Sponsorpakket 9,78

Voetbalvereniging Ouwe Syl is één van de kleinste, maar waarschijnlijk ook één van de creatiefste voetbalclubs van Nederland. En jij kunt nu deel gaan uitmaken van onze mooie historie!

Waar kun je ons van kennen?
Naast de sportieve successen die we in onze geschiedenis hebben gevierd, kennen de meeste mensen ons van 'de eerste huizenloterij van Nederland' in 2017. Daarmee haalden we de landelijke media. 

Toegankelijk pakket 
En nu gaan we opnieuw voor een daverend succes. Hoe? Door het meest toegankelijke sponsorpakket van Nederland te lanceren. Dit pakket kost slechts €9,78. Het bedrag is afgeleid van onze postcode 9078. De opbrengst van deze pakketten gaan we gebruiken voor het opknappen van onze accommodatie.

GROOT Sponsorbord
Wat krijgen de deelnemers terug? In ruil voor hun deelname krijgen de deelnemers een naamsvermelding op onze website en een naamsvermelding op een sponsorbord langs het hoofdveld. Een gewoon sponsorbord? Nee, we streven ernaar om het grootste sponsorbord van Nederland te maken!

Fraaie prijzen
Maar dat is nog niet alles! Door het 'Sponsorpakket € 9,78' aan te schaffen, maak je ook nog eens kans op GIGANTISCHE prijzen. Zo kun je bijvoorbeeld een helikoptervlucht winnen, een weekend op Terschelling, een rit in een Lamborghini en als hoofdprijs: een gloednieuwe Audi A5 Sportback S Edition ter waarde van € 58.698! De Audi wordt geleverd door Van den Brug. Het complete prijzenoverzicht vind je hier.

screenshot-of-your-car_15.jpg


Gedegen voorbereiding

We maken deze winactie mogelijk doordat we een 'Promotioneel Kansspel' aan de sponsoractie koppelen. Hierbij houden we ons aan de 'Gedragscode Promotionele Kansspelen'. Dit sponsorconcept is ontworpen door onze specialist op het gebied van sponsoring en kansspelen: Anne Polstra van Verloterij. We hebben het concept juridisch laten controleren door een gespecialiseerd advocatenkantoor. 

Wie kan meespelen?
Deelname is mogelijk voor bedrijven en voor natuurlijke personen vanaf 18 jaar. Uitgesloten van deelname aan het Kansspel zijn:
- alle natuurlijke personen tot 18 jaar;
- de bestuursleden van V.V. Ouwe Syl;
- de vennoten van Verloterij;
- de met de controle op de trekking belaste notaris.

Direct meedoen?
Heb jij zin om mee te doen en deel uit te maken van onze geschiedenis? Schrijf je dan direct in. Deelname is geldig voor één seizoen. Je gaat dus geen abonnement aan en hoeft geen opzegging te sturen om jouw deelname te beëindigen. Nu inschrijven.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!