Sponsorpakket 9,78 - V.V. Ouwe Syl

Sponsorpakket 9,78

Sponsorpakket 9,78

In mei 2023 lanceerde V.V. Ouwe Syl 'het meest toegankelijke sponsorpakket van Nederland'. Dit pakket kostte slechts €9,78. Dat bedrag is afgeleid van onze postcode 9078. De opbrengst van deze sponsoractie gaan we gebruiken voor het opknappen van onze accommodatie.

GROOT Sponsordoek
In ruil voor hun deelname kregen de deelnemers een naamsvermelding op onze website en een naamsvermelding op een sponsordoek langs het hoofdveld. Een gewoon sponsordoek? Nee, het grootste sponsordoek van Nederland! En dat doek hangt inmiddels!

WhatsApp_Image_2023-08-31_at_12.06.06.jpeg

Eigen naam zoeken?
Wil je checken waar jouw naam staat? Of even kijken wie er allemaal meededen bij jou in de buurt? Check hieronder het bestand met daarop alle namen, gesorteerd op plaatsnaam (klikken om te vergroten).57190_spandoek_50x4_meter_Ouwe_Syl_sponsors_LR.jpg

Fraaie prijzen
Door het 'Sponsorpakket € 9,78' aan te schaffen, maakten de deelnemers kans op gigantische prijzen. Dat deden we door een 'Promotioneel Kansspel' aan de sponsoractie te koppelen. Zo kon je bijvoorbeeld een helikoptervlucht winnen, een weekend op Terschelling, een rit in een Lamborghini en als hoofdprijs: een gloednieuwe Audi A5 Sportback S Edition ter waarde van € 58.698! De Audi werd gewonnen door Franky Herrenauw uit Den Bosch. Hier ontvangt Franky (midden) de sleutels van zijn nieuwe auto, uit handen van Anne Polstra (links) van V.V. Ouwe Syl en Jacob Schram van Van den Brug (rechts).

16.pngDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!