Net sa bést mar wol trije punten en hiele moaie doelpunten!

13 mei 21:30  Het is zaterdagmiddag, er schijnt een heerlijk voorjaarszonnetje en we staan weer langs de lijn. Het seizoen loopt op zijn laatste benen. Nog een paar potjes en we gaan de zomerstop in. Ouwe Syl treedt aan tegen Oostergo uit Ee. De ploeg van scheidend trainer Wim Huizing bezet de negende plek en kan niets meer winnen. De Sylsters daarentegen doen nog volop mee om de prijzen. En dus is het zaak om de drie puntjes thuis te houden. Ouwe Syl is nog steeds gehavend. Berry kampt nog met de naweeën van een hamstringblessure, Tiemen gaat naar een bruiloft in Amerika, Gerbrand maakt de akkers gereed voor de poters en het zaaigoed en zo mis je drie basisspelers. En dus is het weer passen en meten voor de staf. Je hoopt op een scenario dat de goals als rijpe appelen vallen maar dat valt in de eerste helft niet mee. Het is niet al te best wat de spelers op het veld laten zien. Veel slordigheidjes en dat helpt niet echt. meer »

Bijzondere ontknoping levert Frans de poker titel op!

5 mei 20:00  Zaterdagavond werd het jaarlijkse pokertoernooi van de V.V. georganiseerd. Alle poker cracks uit het verleden wisten ook nu de weg naar de Sylster kantine weer te vinden. Na een zeer bizarre ontknoping kroonde Frans van Mastrigt zich tot winnaar!meer »

Geen zorgen om de dag van morgen!

5 mei 20:00  Er staat een mooie tekst in het meest gelezen boek ter wereld: Maak je geen zorgen voor de dag van morgen, want de dag van morgen zorgt wel voor zichzelf. Het is een tekst die misschien wel opgang kan doen voor de wedstrijd van afgelopen zaterdag. De wedstrijd van Blija – Ouwe Syl stond op het programma. Een belangrijk potje in de strijd om de prijsjes. De technische staf van de Sylsters, Jelmer en Sjoerd Jan, piekerden hoe het zou moeten. Tiemen zit in the States, Berry is geblesseerd, Gerbrand is aan het werk op het land, Hendrik Jan op vakantie. Vier basisspelers minder en hoe ga je dat oplossen? De twee mannen overlegden, appten en belden tot ze een ons wogen, over hoe zou het moeten. Ze besloten om allebei de kicks mee te nemen en als het moest zichzelf een invalbeurt te gunnen. Blija zou ‘sterk’ voor de dag komen en dus was het alle hands aan dek. De mannen hadden zorgen. Hoe mat it no, wa stelle wy op? meer »

Slotoffensief Ballenactie

2 mei 11:00  Onze Ballenactie zit er al bijna weer op. Doneren kan nog tot en met dinsdag 7 mei 2024. Help je mee met het slotoffensief? meer »

Uitslag Poiesz jeugd sponsor actie 2024